Pri čelnej zrážke áut medzi Prešovom a Vranovom sa zranilo päť ľudí

04.05.2008 Prešov

Prešov 4. mája (TASR) - Päť ľudí sa zranilo, z toho traja ťažko pri dnešnej dopravnej nehode na ceste I/18 medzi Prešovom a Vranovom nad Topľou, ktorá je od 13. 45 h uzatvorená v obidvoch smeroch. Obchádzka vedie z obce ...
Na horskom priechode Petič sa čelne zrazili Volkswagen Transporter a Daewo Leganza. Dodávkové vozidlo VW Transporter, ktoré išlo v smere od Vranova do Prešova, dostalo za hranicou okresu Prešov šmyk a čelne sa zrazilo s osobným autom.
Jednu z ťažko zranených osôb previezli vrtuľníkom Leteckej záchrannej služby do nemocnice v Košiciach, ďalších zranených dopravili sanitkami do nemocníc v Prešove, Košiciach a Vranove nad Topľou.
Nehodu vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.

Doplňujem informáciu k dnešnej dopravnej nehode na Petiči.
Transporter bol s Bratislavským EČV a viedol ho 25 ročný muž z Laskoviec, okr. Humenné. Daewo bolo s Humenským EČV a viedol do 42 ročný muž z Kochanoviec, okr. Humenné. Jeho s ťažkými zraneniami viezol vrtuľník Leteckej záhrannej služby a to nie do Košíc, ale na ARO do NsP Prešov.

Účasť na nehode malo aj ďalšie osobné auto s HN evidenčným číslom , ktoré išlo smerom od Prešova na Vranov a v kritickej chvíli sa nestihlo vyhnúť zrazeným autám tak sa sčasti odrelo o jedno z nich.
Na všetkých 3 vozidlách je odhadnutá celková škoda vo výške 450 000, - Sk. (200 000, - Transporter, 200 000, - Daewo a 50 000, - VW Sharon) Vodič Daewa bol predsa prevezený Košickej nemocnice a to na Ul. Rastislavovu.
 

Vyberte región